IYB kodlu İnşaat Yönetiminde Bilişim (IT in Construction Management) II.Öğretim Yüksek Lisans Programı 2023-2024 öğretim yılı ön kayıtları 27 Mayıs 2023 saat 17:00'a kadar devam edecektir. Adaylar, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın sayfasından ön kayıtla ilgili bilgilere ulaşabilir ve başvuru yapabilirler. Programla ilgili detaylı koşullara ulaşılmak için tıklayınız.  Programa başvuru için ALES şartı aranmamaktadır. İngilizce belgesi için İTÜ İngilizce Yeterlilik sınavına girmeyi düşünen adaylar, Yabancı Diller Okulu ağ sayfasından ya da Öğrenci İşleri ağ sayfasından sınav duyurularını takip edebilirler. Aklınıza takılan sorular için buradan iletişim kurabilirsiniz.

Boş kalan kontenjanlar için yeniden ön kayıt açılması durumunda (2.Dönem) tekrar duyuru yapılacaktır.