IT in Construction Management (İnşaat Yönetiminde Bilişim -IYB) Yüksek Lisans Programının boş kalan kontenjanları için  8 - 26 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Akademik takvimle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Ek kayıtlar belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın ağ sayfası üzerinden yapılacaktır. Programla ilgili detaylara Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ağ sayfasından (LEE) ya da pym.itu.edu.tr ağ sayfası aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

2022-2023 Öğretim yılı için, ikinci ön kayıt başvuru dönemi 8-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında olacaktır. Boş kalan az sayıdaki kontenjan için başvuru yapmak isteyen adayların söz konusu tarihler arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın ağ sayfası üzerinden (www.sis.itu.edu.tr) ilgili duyuruları izleyerek kayıt olmaları gerekmektedir. Adayların mülakatları 29 ya da 31 Ağustos 2022 tarihinde yapılacaktır.

İnşaat Yönetiminde Bilişim - IYB  (IT in Construction Management) Y. Lisans Programı 2020-2021 öğretim yılı başvuruları için mülakatlar, 24 Eylül 2020 Perşembe günü saat 15:00'de, Zoom platformu üzerinden, yapılacaktır. Zoom toplantı bilgileri adayların sisteme girdikleri e-posta adreslerine gönderilecektir.

16 Eylül pazartesi günü başlayacak ders programımız şu şekilde olacaktır:

Ders Kodu

Çarşamba

IYB 551E

Managerial and Engineering Economics

(Yönetim ve Mühendislik Ekonomisi)

Seçmeli

Doç. Dr. Esra Ataç Baş

Cumartesi

NOT: Dersler aksi belirtilmedikçe İTÜ Bilişim Enstitüsü Binasınds yapılmaktadır. Ders kontenjanları 25 kişi ile sınırlıdır.

IT in Construction Management (İnşaat Yönetiminde Bilişim -IYB) Yüksek Lisans Programının boş kalan kontenjanları için ek kayıt alınacaktır. 2019-2020 Öğretim yılı için ek kayıtlar 19 - 23 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Akademik takvimle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Ek kayıtlar belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın ağ sayfası üzerinden yapılacaktır.

Programa başvuru için gerekli koşullara ulaşılmak için tıklayınız. İTÜ İngilizce Yeterlilik sınavı başvuruları için detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.

Programa ön kayıt yaptıran adaylarla ilgili mülakat sonuçları 5 Temmuz 2019 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından açıklanmıştır. Programa kayıt olmaya hak kazanan asil aday listesine http://www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/ilan202010/kazanan_liste_202010.htm bağlantısından ulaşabilirsiniz. Programın kesin kayıtları 10 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Yedek listelerin açıklanması ve kesin kayıt süreciyle ilgili tarihler akademik takvimde yer almaktadır.

İYB Programına ön kayıtlar başladı. 2019-2020 Öğretim yılı akademik takvimine göre İYB Programına kayıtlar 6 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı akademik takvime buradan, ön kayıt başvuruları için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın ilgili sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca programa başvuru için gerekli koşullara ulaşılmak için tıklayınız.  İTÜ İngilizce Yeterlilik sınavı başvuruları için detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.

15 Nisan Pazartesi günü başlayacak ders programımız şu şekilde olacaktır:

Ders Kodu

Dersin Adı

Dersi Veren Öğretim Üyesi

Dersin Günü

IYB 526

Construction Law and Construction Contract Law

(Yapı İşletmesi Hukuku)

Dr. Öğr. Üyesi Çiçek Ersoy Kekevi

Pazartesi

IYB 561E

Business Process Management In Construction

(Yapımda İş Süreçleri Yönetimi)

Doç. Dr. Hatice Camgöz Akdağ

Salı

IYB 517E

Claim Management in Construction Projects

(İnşaat Projelerinde Hak Talebi Yönetimi)

Doç. Dr. Deniz Artan
Doç. Dr. Pelin Alpkokin

Çarşamba

IT in Construction Management Y.Lisans (IYB) programı öğrencilerinin yer aldığı A101 ekibi katıldıkları 'Design Together with BIM 2019' yarışmasında 2.lik ödülünü kazandılar. Mimar Güneş Aykaç, İnş. Müh. Berkay Işık, İnş. Müh. Burak Alıncı, İnş. Müh. Yehia Mohamed, Mimar-İnş. Müh. Kadircan Aslıvar ve İnş. Mak. Müh. Okan Hocaoğlu'ndan oluşan A101 ekibini başarıları için kutluyoruz. Proje hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.