Yer : Ayazaga Kampüsü

• Fuaye = 49 m2

Toplam= 745 m2

Proje Karakteristigi :

ITÜ Elektrik Elektronik Fakültesi Ögrenci Sosyal Merkezi ve Konferans Merkezi Yenileme Projesi Sn.Idris Yamantürk’ün degerli katkilariyla 585,000 USD lik bütçe ile gerçeklestirilerek 21 Subat 2001 tarihinde hizmete açilmistir.

Proje kapsaminda ;

Elektrik Elektronik Fakültesi Ögrenci Sosyal Merkezi tasarimi, avluyla bütünlesen ve dis mekana açilan saydamlastirilmis bir mekanda 114 kisilik Kafeterya, Bilardo Salonu ve Ögrenci Klüp odalarindan olusmaktadir. Teknolojik anlamda donatilmis mekanlarda, ögrencilerin çesitli ihtiyaçlarina cevap verebilen esnek bir mekan tasarimi hedeflenmistir.

Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Merkezi tasarimi, çok amaçli kullanilabilecek ve teknolojik gerekliliklere sahip 2 büyük Konferans Salonunun yani sira bunlari destekleyecek ve paralel oturumlara olanak verebilecek Derslik ve Seminer Odalari ile Fuayeden olusmaktadir. Kullanilan malzeme ve donatilari ile çagin gereksinmelerine uygun bir mekan kalitesi elde edilmesi hedeflenmistir.

Farkli ihtiyaçlara cevap verebilecek 5 salondan olusan Idris Yamantürk Konferans Merkezi orta ölçekte 5 parallel sessionda konferans verilebilecek bir kapasiteye sahiptir.

Prof. Dr. Burhanettin Sezerar Konferans Salonu isitma, sogutma havalandirma ve ses, görüntü-konferans sistemi teknik donanimlarina sahip 109 kisilik bir konferans salonudur.. Tevfik Ileri Amfisi isitma, sogutma havalandirma ve ses, görüntü-konferans sistemi teknik donanimlarina sahip 156 kisilik bir amfidir. 64 kisilik bir seminer salonu ve 24 kisilik 2 adet küçük seminer salonlari klimatize edilmistir.